DELAVNICE

Glina ponuja mnogo poti, kako izdelati končen izdelek.

Delavnice so namenjene vsem, ki imate željo po ustvarjanju.

Prijava na skupinske in individualne delavnice:

 

V kolikor imate številko bona jo napišite v opombe
PRIPRAVLJENI NA USTVARJANJE

Skupinske in individualne delavnice.

Glina ponuja mnogo poti, kako izdelati končen izdelek. Teh poti še učimo sproti, na vsaki delavnici uporabimo tehniko, ki je za izdelavo različnih kosov keramike primerna. Letno na delavnicah izdelujemo izdelke kot so: šalčke, krožniki, vaze, sklede ali izdelke po vaših željah.

Na leto se odvijejo 4 sklopi delavnic, v vsakem sklopu sta po dva do tri termini, ki so na voljo za prijavo. Vsak sklop je skrbno načrtovan in drugačen od ostalih.

Delavnice so namenjene vsem, ki imate željo po ustvarjanju, tudi otrokom, starejšim od deset let. (mlajšim od 10 let, pa le ob spremstvu staršev na delavnici). Neglede na izkušnje, vsak udeleženec pod vodstvom, z osnovnim orodjem in svojimi rokami ustvari izdelke zase, za svoj dom.

Na skupinskih delavnicah je prostora za maksimalno 4 ljudi, tako je zagotovljen čas in posvetitev vsakemu udeležencu posebej.

Sprejemam tudi prijave za individualna srečanja, ki so namenjena vsem, ki bi želeli ustvariti več kosov/setov keramičnih izdelkov. Predhodno se pogovorimo o vaših željah in količini izdelkov, ter na podlagi dogovora, sproti dorečemo termine, ki vam odgovarjajo.

Delavnice se odvijajo v Ljubljani. Po dogovoru, pa jih lahko izvedemo tudi kje drugje (podjetja, na domu,..)

Za več informacij o delavnicah mi lahko pišete na info@clayelej.com.

Z veseljem vam odgovorim na vprašanja.