23 Products

 • 29,00

  Skodelice za belo kavo ali čaj so izdelane ročno iz sive ali kremne kamenine in prekrita z glazuro glazuro, ki je lahko mat ali sijaj. Na skodelici je odtis srca, da ljubljeni osebi zraven lepe pozornosti, prenesete tudi luštno sporočilce. Volumen skodelic je 300ml in so tako primerne za razne tople napitke. Preprosta oblika, ki jo odlično dopolnjuje enostaven, okroglast ročaj.

  Clear
 • 32,00

  Skodelice za belo kavo ali čaj so izdelane ročno iz iline – kamenine, ki je prekrita s sijaj glazuro. Volumen skodelic je 300ml in so tako primerne za razne tople napitke. Preprosta oblika, ki jo odlično dopolnjuje enostaven, okroglast ročaj in dvobarven detail v spodnjem delu skodelic.

  Clear
 • 24,00

  Skodelice za kapučino so izdelane ročno iz raznovrstnih glin – kamenin in prekrite z različnimi glazurami. Izberite vam najljubšo 🙂 Prostornina skodelic je 200ml in so tako primerne za kavo, kapučino, kavo z malo mleka ali manjši čaj. Preprosta oblika, ki jo odlično dopolnjuje zavit ročaj.

   

  Clear
 • 25,00

  Ročno izdelana/zvrtena skodelica na lončarskem vretenu je primerna za kavo/kapučino ali čaj.

  Skodelica je izdelana iz bele kamenine in prekrita s sijaj glazurama, ki se prekirivata in na površini prikazujeta lep nežen prehod.

   

 • 26,00

  Preproste a edinstvene skodelice brez ročaja. Izdelane iz kremne ali sive kamenine, prekrite z različnimi glazurami. Izberite vam njaljubšo v naravnih ali barvnih tonih.

  Skodelice držijo 300 ml tekočine in so tako primerne za različne tople in mrzle napitke.

   

  Clear
 • 12,00

  Prvič v spletni prodaji tudi keramične žličke! Da bosta kava in čaj ravno prav sladkana in premešana, je za vas izdelana in pripravljena keramična žlička v različnih kombinacijah glin in glazur.

   

  Clear
 • 20,00

  Preprosta oblika skodelic se odlično prilega dlani. Izdelana je ročno iz kremne kamenine, prekrita s sijaj glazuro.

  Skodelice za kapučino držijo 200 ml tekočine in so tako primerne za različne tople napitke.

   

  Clear
 • 29,00

  Moderno oblikovane skodelice za vse vrste toplih napitkov. Pecljasto oblikovani ročaji na skodelicah poskrbijo za unikatnost same skodelice, obenem pa nudijo udobno mesto za držanje tudi povsem polne skodelice. Vsaka je oblikovana ročno iz kremne, pikčaste gline, ki je prekrita z mat belo glazuro. Prostornina skodelic je 300ml in je tako primerna za razne tople napitke. Preprosto obliko skodelice lepo dopolnjuje zavihan, pecljast ročaj

   

 • 79,00

  (prva izdelana) Velika, družinska solatna skleda, za vsakodnevno uporabo pri vaših kosilih. Izdelna je iz pikčaste gline ter prekrtia s sijaj glazuro. Skleda je poglazirana na ombre efekt – spodaj rjavkasto rumena in zgoraj bela sijaj.

 • 35,00

  Preproste sklede za vsakodnevno uporabo v kuhinji. Izdelne so iz trpežne gline – kamenine, ter prekrtire s sijaj glazuro in tako vsestransko uporabne. Brez strahu jih položite v pomovalni stroj ali v njih spečete kakšno jed.

  Clear
 • 35,00

  Preproste sklede za vsakodnevno uporabo v kuhinji. Izdelne so iz pikčaste gline ter prekrtire s sijaj glazuro in tako vsestransko uporabne. Brez strahu jih položite v pomovalni stroj ali v njih spečete kakšno jed.

 • 19,00

  Majhen podolgovat krožniček z nastavkom za dišečo palčko, kot nalašč za sproščanj v svojem domu. Podstavek je izdelan iz kremne kamenine s pikicami in prekrit z mat ali sijaj glazuro. Krožnik ima rahlo povzdinjen rob za enostavnejši prijem. 

  V setu zraven podstavka še 5 dišečih palčk.

  Clear
 • 35,00

  Preprosta, rahlo valovita skleda za vsakodnevno uporabo v kuhinji. Izdelne so iz kremne gline ter prekrtire z mat glazuro in tako vsestransko uporabne. Brez strahu jih položite v pomovalni stroj ali v njih spečete kakšno jed. 

 • 25,00

  Za kratko a močno kavo.

  Espresso set sestavljata skodelica in pripadajoč krožnik. Izdelki so izdelani iz trpežne gline – kamenine, prekriti z raznobarvnimi glazurami.

   

  Clear
 • 24,00

  Srednje velik krožnik proste oblike, izdelan iz svete kamenine prekrit z belo sijaj glazuro. Krožnik ima rahlo povzdinjen rob za enostavnejši oprijem in je namenjen serviranju kosil, sladic ali drugih jedi.

 • 28,00

  LIMITED EDITION krožnik za zajtrke, sladke in slane prigrizke je izdelana ročno iz kar 9. različnih mešanic kamenin, kar pomeni da je barva le teh neponovljiva in resnično edinstvena. Krožniki so prekriti z belo sijaj glazuro, ki na površini pokaže večje in manjše črne pikice.

 • 24,00

  Majhen krožnik okrogle oblike, izdelan iz kremne pikčaste kamenine, prekrit z roza sijaj glazuro, katera je primerna za stik s hrano. Krožnik ima povzdinjen rob za enostavnejši oprijem. 

   

 • 24,00

  Majhni krožnik okrogle oblike, izdelani iz različnih barvnih glin kamenin, prekriti z mat ali sijaj glazuro, katera je primerna za stik s hrano. Krožniki imajo rahlo povzdinjene robove za enostavnejši oprijem. 

   

  Clear
 • 25,00

   Majhen krožnik okrogle oblike, izdelan iz črne kamenine in prekrit z mat glazuro na površini, katera je primerna za stik s hrano. Krožnik ima rahlo povzdinjen rob za enostavnejši oprijem. 

   

 • 27,00

  Enostaveni in  modereni krožniki z ravnim, visokim robom. Izdelani iz trpežne kamenine, prekriti z raznobarvnimi glazurami.

  Krožniki so primereni za serviranje obrokov, lahko pa služijo tudi kot pladenji za sladice, torte in drugo hrano.

  Clear
 • 25,00

  Skledice za dobre jedi. Uporabne za zajtrke in druge obroke, kot so juhe, rižote,..

  Izdelane iz gline – kamenine, prekrite s sijaj glazuro, katera iz gline izvabi črne pikice. Glazirane od znotraj in odzunaj.

  Clear
 • 25,00

  Skledica za dobre jedi. Uporabna za zajtrke in druge obroke.

  Izdelana iz kremne kamenine prekrita v celoti z mat glazuro.

 • 25,00

  Skledica za dobre jedi. Uporabna za zajtrke in druge obroke, še boljše, za piškote!

  Izdelani

  aiz kremne kamenine prekrita s sijaj glazuro. Glazirana v celoti, od znotraj in odzunaj.